Garage Schelkens

Showroom: Wij zijn vandaag open tussen 09u00 - 16u00
02I9654

Corona

Beste bezoeker,

 

De afgelopen periode hebben we gezamenlijk enorme inspanningen geleverd. Uit de laatste berichtgevingen blijkt deze inzet nu vruchten af te werpen. Traag maar zeker kunnen we ons dagelijkse leven terug oppikken. We staan dan ook alvast te popelen om vanaf maandag 11 mei onze deuren weer te openen.

 

Voor uw bandenwissel, onderhoud, herstelling of aankoop van een nieuwe Mazda staan we dan weer paraat. En uiteraard hervatten we ook de leveringen van nieuwe en tweedehandswagens. Wacht u vol ongeduld op uw nieuwe Mazda? Dan contacteren we u zodra we zicht hebben op de leveringsdatum.

 

Hoewel de situatie positief evolueert, blijft het belangrijk de richtlijnen strikt op te volgen. Wij garanderen u alvast een zorgeloos bezoek door:

 

  • Steeds een mondmasker te dragen
  • Uw wagen en sleutel grondig te desinfecteren vooraleer wij u deze overhandigen
  • Voldoende afstand te houden
  • Enkel elektronische betalingen te aanvaarden
  • Desinfecterende gel ter beschikking te stellen

 

We willen u alvast bedanken voor het vertrouwen dat u ook in deze periode heeft in onze garage en kijken ernaar uit u terug te ontvangen!

Tot binnenkort! Uw Schelkens-team

 


Car Trio

Onze modellen

Bij Mazda bouwen we niet zomaar auto's. We hebben altijd een specifieke bestuurder voor ogen. Elke innovatie, elke technologie en elk designdetail is dan ook ontwikkeld voor hém. En dus voor u. Zodat u de ultieme rijervaring beleeft, in het model dat helemaal bij u past.